| Fisa persoanje | |
|
+12Sarah Shane Hades I'm Dead:)) Aoi Nagisa Fumiko Dark Princess Kyky Ignis Lina Inverse L Ayumu Narumi Robin 16 participan?i |
Autor | Mesaj |
---|
Robin Admin
| Subiect: Fisa persoanje Mar Ian 27, 2009 11:08 pm | |
| Pentru a va inscrie pt rpg completati fisa cu datele personajului vostru. Nume: Prenume: Varsta: Anime: Calitati: Defecte: Puteri: Poza: Incep eu.. Nume:Mikami Prenume:Robin Varsta:16 Anime:-- Calitati:prietenoasa , draguta , de treaba , ajutatoare Defecte:uneori prea tacuta.. Puteri:magia neagra Poza: | |
|
| |
Ayumu Narumi
| Subiect: Re: Fisa persoanje Mier Ian 28, 2009 10:34 pm | |
| Nume: Narumi Prenume: Ayumu Varsta: 17-18 Anime: Spiral Suiri no Kizuna Calitati: inteligent, desurcare, calm, expert la pian, desamblat bombe etc etc : )) Defecte: inchis in sine Puteri: logica Poza: | |
|
| |
L
| Subiect: Re: Fisa persoanje Mier Ian 28, 2009 10:58 pm | |
| Nume:Hideki Prenume:Ryuga Varsta:20 Anime:Death Note Calitati:cel mai bun detectiv din lume Defecte:Are unele ticuri:preferînd să stea pe vine și nu direct jos, mănîncă numai dulciuri și ține obiectele cu delicatețe Puteri:- Poza: | |
|
| |
Lina Inverse Admin
Mesaje : 261 Data de înscriere : 19/04/2008 Varsta : 32 Localizare : Zephilia
| Subiect: Re: Fisa persoanje Joi Ian 29, 2009 11:10 am | |
| Nume: Inverse Prenume: Lina Varsta: in jur de 19 ani (in evolution-r Anime: Slayers Calitati: o vrajitoare isteata, curajoasa si priceputa Defecte: mananca mai mult decat e cazul, are o personalitate agresiva, reactioneaza cu violenta, nu stie cand sa se opreasca, fura de la banditi si pastreaza totul pentru ea, nu face nimic pe degeaba Puteri: magie Poza: | |
|
| |
Kyky Ignis
| Subiect: Re: Fisa persoanje Joi Ian 29, 2009 1:00 pm | |
| Nume:Jingai Prenume:Ignis sau Kyky Varsta:19 anisori Anime:- Calitati:asasina Defecte:are gura mare:)) Puteri:alchimie,sabie Poza: | |
|
| |
Dark Princess
| Subiect: Re: Fisa persoanje Joi Ian 29, 2009 2:40 pm | |
| | |
|
| |
Fumiko
Mesaje : 430 Data de înscriere : 09/11/2008 Varsta : 30 Localizare : At the end of the World !
| Subiect: Re: Fisa persoanje Joi Ian 29, 2009 7:30 pm | |
| Nume:Enchi Prenume:Fumiko Varsta:16 ani Anime:Nici unul Calitati:Prietenoasa,zambitoare,sociabila Defecte:Uneori timida Puteri:In timpu liber(adica atunci cand nu are scoala sau teme) este preoteasa la un templu de langa oras. Poza | |
|
| |
Aoi Nagisa
| Subiect: Re: Fisa persoanje Joi Ian 29, 2009 9:04 pm | |
| Nume: Aoi Prenume: Nagisa Varsta: 15 ani Anime: Strawberry Panic Calitati: Hmm...Simpatica,inteligenta... Defecte: Are probleme cu franceza si cateodata prea zburdalnica. Puteri: ---- Poza: | |
|
| |
I'm Dead:))
| Subiect: Re: Fisa persoanje Joi Ian 29, 2009 11:02 pm | |
| Nume:Shintaki Prenume:Ester Varsta:18 Anime:e inventata Calitati:---- Defecte:are ochii rosi si uni cred ca este vampir...dar nu este vampir Puteri:stie sa foloseasca o sabie foarte bine Poza:la sig | |
|
| |
Hades
| Subiect: Re: Fisa persoanje Vin Ian 30, 2009 6:47 am | |
| Nume: -- Prenume: Kiba Varsta: Nu stiu cati ani are,uite am uitat sa-l intreb Anime: Wolf's Rain Calitati: Un bun lider,cu simturile foarte dezvoltate Defecte: Prea solitar (zic eu..e un defect XP) Puteri: Nu cred ca are vreuna ... in afara de coltii si ghearele lui si abilitatea de a-si schimba infatisarea XD Poza: | |
|
| |
Shane
| Subiect: Re: Fisa persoanje Vin Ian 30, 2009 3:29 pm | |
| Nume:--- Prenume:Shane Varsta:18 Anime:------ Calitati:--------- Defecte:neatent,somnoros Puteri:controleaza gheatza Poza:sig
Ultima editare efectuata de catre Shane in Joi Feb 05, 2009 7:36 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Sarah
| Subiect: Re: Fisa persoanje Sam Ian 31, 2009 4:42 pm | |
| Nume:James Prenume:Sarah Varsta:17-18 Anime:___(nedescoperit) Calitati:Frumoasa , desteapta, cu simtul umorului dezvoltat, poate canta cel mai bine la:tobe chitara....si vocel Defecte:___ Puteri:Foc,se poate transforma in ce persoana vrea,pamant(tot ce tine de el) Poza:avatar... | |
|
| |
Adahaki
| Subiect: Re: Fisa persoanje Dum Feb 01, 2009 6:16 pm | |
| Nume:Koniminiyu Prenume:Adahaki Varsta:13 Anime:-- Calitati:este energica si sare in ajutorul oricui Defecte:este enervanta Puteri:stie sa traga cu arcul si poate sa-si cheme cainele,Snukki Poza: | |
|
| |
Mikato_Okimicki
| Subiect: Re: Fisa persoanje Dum Feb 01, 2009 8:31 pm | |
| Nume:Okimicki Prenume:Mikato Varsta:17 ani Anime:Personaj inventat Calitati:intelegatoare,isteata,curioasa,ii place sa cante,crede in prietenii adevarati,dar nu-si face prea multi. Defecte:Uneori cam bagacioasa,face urat cand e nervoasa(deci nu va sfatuiesc sa o enervati) si viseaza putin cam mult cu ochii deschisi. Puteri:Este zeita felinelor deci poate vorbi cu animalele si poate sa se transforme in orice felina doreste. Poza: https://2img.net/h/i490.photobucket.com/albums/rr270/KymElfa/Anime/anime_girl_fav278936a.jpg | |
|
| |
Rayne
| Subiect: Re: Fisa persoanje Vin Feb 06, 2009 4:47 pm | |
| Nume: Gray Prenume: Rayne Varsta: 19 Anime: Neo Angelique Abyss Calitati: Destul de istet, intelegator, un baiat normal dar numai k nu prea are incredere in nimeni. Defecte: Cam neatent Puteri: Se face invizibil, e un asasin inascut x), ucide pe cine vrea cum vrea si cand vrea. x) Poza: | |
|
| |
Invader Lamu
| Subiect: Re: Fisa persoanje Mar Noi 03, 2009 9:44 am | |
| Nume: Invader Prenume: Lamu Varsta: 17 Anime: Urusey Yatsura Calitati: inteligenta, draguta, sociabila. Defecte: dezordonata, cand se enerveaza electrocuteaza persoana care a enervat-o insa fara sa vrea deoarece puterile ei au raza mare de actiune si pe alte persoane din jur. Puteri: zbor, puteri electrice, telepatie Poza: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fisa persoanje | |
| |
|
| |
| Fisa persoanje | |
|