Anime Life
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Anime Life

Magia RPG este cheia catre lumea fantasticului

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Hi!Sper sa fiu prietena voastra.

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Dark Princess

Dark Princess

Data de înscriere : 29/01/2009

Hi!Sper sa fiu prietena voastra. Empty
MesajSubiect: Hi!Sper sa fiu prietena voastra.   Hi!Sper sa fiu prietena voastra. Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 2:17 pm

Salut.Numele meu este Nicoara Alexandra si am 15 ani.Imi plac animeurile in special Naruto si Death Note.Ascult in general rock,sau mai bine zis gothik rock.Trupele mele favorite sunt Evanescence si Within Temptation.Imi place sa citesc,sa compun poezii,cantece si fic-uri,dar fic-urile nu le prea arat la nimeni.Nu prea citesc manga,dar ma uit la tv la Naruto si Death note.Dar de multe ori imi vine cheful sa citesc si citesc mult.Da citesc foarte mult fiindca mama adeseori ma cearta ca stau seara pana tarziu si citesc.Cartile mele favorite sunt:Shogun-James Clavell si Circul ororilor,Ucenicul vampirului-Darren Shan.Cartea care am aruncat-o la gunoi dupa primele pagini a fost defapt erau niste povestiri ale lui ion creanga.Va voi arata din fic-urile mele desi nu pot sa zic ca am scris multe,dar majoritatea sunt romance sau fantastic.Ador sa desenez si sa stau cu cele mai bune prietene ale mele.Culorile mele preferate sunt albastru,alb,rosu,mov si negru.Stau foarte bine cu invatatura,desi nu ma straduiesc prea mult.Nu imi plac multe lucruri cum ar fi copii rasfatati,sau cei care au fite.Nu imi plac oamenii care se cred superiori daca nu sunt si nu imi plac oamenii care vorbesc mult si prost .Sper ca imi voi face prieteni aici.Aceasta sunt eu.
Sus In jos
Robin
Admin
Robin

Data de înscriere : 20/04/2008

MesajSubiect: Re: Hi!Sper sa fiu prietena voastra.   Hi!Sper sa fiu prietena voastra. Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 4:55 pm

'Ello ! Welcome here and have fun !
Am cateva intrebari:
1)Scri ficuri?
2)Ce carti citesti ?
3)Crezi in extraterestrii ?
Cam atata...ja ne !
Sus In jos
http://xat.com/Kaleido_Stage_Anime
Lina Inverse
Admin
Lina Inverse

Data de înscriere : 19/04/2008
Varsta : 32
Localizare : Zephilia

MesajSubiect: Re: Hi!Sper sa fiu prietena voastra.   Hi!Sper sa fiu prietena voastra. Icon_minitimeJoi Ian 29, 2009 9:05 pm

Heya...
esti de pe Fan Fiction World? (of ca n-am mai avut timp si de ala)
cum ti-ar placea sa mori?
Sus In jos
http://www.magicnight.co.nr
Dark Princess

Dark Princess

Data de înscriere : 29/01/2009

MesajSubiect: Re: Hi!Sper sa fiu prietena voastra.   Hi!Sper sa fiu prietena voastra. Icon_minitimeVin Ian 30, 2009 10:49 am

Robin:da scriu ficuri.majoritatea cartilor pe care le citesc sunt horror.si da cred fiindca nu putem fi numai noi in tot universul asta mare.

Lina:da sunt si pe fan fiction world.ti-am mai spus ca nu m-am gandit inca.cand o sa fiu hotarata o sa-ti spun.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Hi!Sper sa fiu prietena voastra.   Hi!Sper sa fiu prietena voastra. Icon_minitime

Sus In jos

Hi!Sper sa fiu prietena voastra.
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Life :: Administratie :: ^^Bun venit!!^^-
Mergi direct la: