Anime Life
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Anime Life

Magia RPG este cheia catre lumea fantasticului

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Dalados - original

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Lina Inverse
Admin
Lina Inverse

Data de înscriere : 19/04/2008
Varsta : 32
Localizare : Zephilia

Dalados - original Empty
MesajSubiect: Dalados - original   Dalados - original Icon_minitimeMar Apr 22, 2008 7:31 pm

Dupa cum stim cu totii, in localitatile civilizate povestile cele mai cunsocute sunt Harap-Alb, Fat-Frumos, Pasarea Maiastra, Scufita-Rosie si altele ca acestea. Nu cred ca exista vreun copil care sa nu stie cantecul Caprei din Capra-cu-3-iezi sau pataniile lui Pinocchio....insa orice e posibil.
Departe de marile orase, inconjurat de munti, se gasea un mic sat uitat de lume. Se intindea pe vreo jumatate de kilometru si era probabil cel mai simplu sat ca alcatuire. Avea o clinica medicala, o biserica impunatoare, o scoala (groaza copiilor), iar restul erau case cu un singur etaj. La marginea acestui sat se afla o mica ferma. Un drum vechi, de tara, serpuia pe un fel de deal, trecea de un gard cam grosolan si ajungea la o casuta saracacioasa. Cine trecea pe-acolo ar fi zis ca-i parasita, asta pana cand auzea glasul celei ce insufletea acel loc. Era vorba de o fata in varsta de 16 ani, nu prea inalta, cu un par lung si roscat inchis, ce uneori era ca o zana, alteori un balaur. Era placuta la infatisare, dar avea ceva despre care doctorii spuneau ca e o malformatie genetica: avea ochii de un mov deschis.
Facand parte dintr-o familie saraca, mai mereu o vedeai purtand o rochie lunga, de culoare maronie si umbland desculta, caci, dupa parerea ei, sandalele "erau pentru taranci".
Numele fetei era Tamivia Edevis. Locuia impreuna cu parintii si fratele sau mai mare, Nevan, cu care se intelegea cum se intelege cainele cu pisica. Acesta avea 18 ani si, spre deosebire de ea, avea parul castaniu si ochii verzi, singura sa ocupatie fiind umblatul duap fete.
Era inceputul iernii, cand Tamivia sosi acasa cu o urma de teama in suflet. Tocmai luase un 4 la un test. Dupa cum se asteptase, mama sa, dna Edevis, o femeie slaba, cu ochii caprui si parul aproape blond, nu fu deloc incantata si, drept pedeapsa, o trimise sa faca curatenie la gaini. Furioasa, fata lua o matura si, dupa ce fiecare gaina simti pe propria piele supararea ei, incepu curatenia bombanind. Vectori! Cine mai auzise de asa ceva? Si pentru ce Dumnezeu trebuia sa-i invete? Turuiala ei nu dura mult, caci atentia ii fu atrasa de Teni, o catelusa de talie mijlocie, cu blana ca smoala de neagra si varful cozii alb. Altadata vesela si jucausa, Teni statea acum culcata jos intr-un colt al cotetului, pe paiele moi si isi privea cu ochii ei blanzi tanara stapana..
Tamivia azvarli matura si ingenunche langa catelusa. Se temea sa nu fie bolnava, insa inima i se umplu de bucurie cand privi mai atent. Teni dadu din coada cu mandrie, incantata de rolul sau de proaspata mamica, apoi incepu sa linga cei 5 pui care se ingramadeau la pieptul ei, scancind usor. Totusi, printre cozile micute rasari si una mai lunga, de un negru stralucitor acoperita cu solzi. Curioasa, Tamivia o urmari cu privirea si observa ca apartinea unei creaturi ce in mod sigur nu era caine. Avea cam o jumatate de metru lungime, un corp destul de firav, tot negru, cu 4 picioare puternice prevazute cu gheare si ceva ca 2 pielite ude lipite de spate. In fata acestor "podoabe" ciudate se intindea gatul lung, terminat cu un cap ca de reptila, cu doua cornite micute in spatele carora se gaseau doua urechi ca de cal, un bot cu nari mici si ochi galbeni, ca de pisica. Parea complet neajutorat si nu parea s-o deranjeze pe Tenia, care-l alapta alaturi de proprii sai pui.
Tamivia, care nu stia mai nimic despre animale, se gandi ca o fi vreun catel cu malformatii grave, insa hotarai sa nu spuna nimanui despre el, fiindu-i teama ca parintii l-ar goni, zicand ca n-au nevoie de "un caine handicapat"

astept pareri si...bineinteles, critici ( nu ma supar, spune-ti ce credeti!)
Sus In jos
http://www.magicnight.co.nr
Kaname
Moderator
Kaname

Data de înscriere : 23/04/2008
Varsta : 30
Localizare : Tokyo

Dalados - original Empty
MesajSubiect: Re: Dalados - original   Dalados - original Icon_minitimeSam Apr 26, 2008 3:24 pm

ei bine parerea mea este una buna. Imi place aceasta poveste, eu una iubesc animalele. Nu ai multe greseli de tastare, sunt vreo una, doua. Descrierea este chiar perfecta. Imi place povestea ta. Sunt curioasa ce se v-a intampla in continuare. Te rog sa pui urmatorul capitol repede si poate pui si niste poze. lol!
Sus In jos
http://slayersaserialcomedy.forumgratuit.ro
Robin
Admin
Robin

Data de înscriere : 20/04/2008

Dalados - original Empty
MesajSubiect: Re: Dalados - original   Dalados - original Icon_minitimeJoi Iun 19, 2008 11:01 pm

Da..sunt de acord cu Kagome,ficul este bun.Cred ca acel "caine" e un pui de ..nu spun ac stric surpriza celor lati.Desriere este buna si greseli de stastare ai decat 2 (am si retinut).Succes in continuare cu ficu ,deabea astept cap 2,ca mia placut.Succes in continuare la scris!!!
Sus In jos
http://xat.com/Kaleido_Stage_Anime
Lina Inverse
Admin
Lina Inverse

Data de înscriere : 19/04/2008
Varsta : 32
Localizare : Zephilia

Dalados - original Empty
MesajSubiect: Re: Dalados - original   Dalados - original Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 2:32 pm

povestea asta e o porcarie...am grabit actiunea si a iesit...nu mai zic ce...deci o sa fie sters topicul
Sus In jos
http://www.magicnight.co.nr
Continut sponsorizat

Dalados - original Empty
MesajSubiect: Re: Dalados - original   Dalados - original Icon_minitime

Sus In jos

Dalados - original
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Life :: Fan Area :: Fan Fiction-
Mergi direct la: