Anime Life
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Anime Life

Magia RPG este cheia catre lumea fantasticului

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Personaje multiple

In jos 
2 participan?i
AutorMesaj
Lina Inverse
Admin
Lina Inverse

Data de înscriere : 19/04/2008
Varsta : 32
Localizare : Zephilia

Personaje multiple Empty
MesajSubiect: Personaje multiple   Personaje multiple Icon_minitimeVin Iun 20, 2008 8:33 pm

In RPG aveti un singur personaj, dar puteti aduce si mai multe cu conditia sa nu-i ia locul personajului principal.
Aceste personaje secundare pot fi inventate sau din anime-ul din care face parte si personajul vostru, insa daca le are vreun alt user nu le mai folositi

Intrebari?
Sus In jos
http://www.magicnight.co.nr
Kairi- chan

Kairi- chan

Data de înscriere : 09/11/2008

Personaje multiple Empty
MesajSubiect: Re: Personaje multiple   Personaje multiple Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 1:00 pm

Mda...am eu o intrebare...adik dak eu am acum un personaj, pot sa-mi mai aleg unul in plus, adik sa am doua personaje?
Sus In jos
Lina Inverse
Admin
Lina Inverse

Data de înscriere : 19/04/2008
Varsta : 32
Localizare : Zephilia

Personaje multiple Empty
MesajSubiect: Re: Personaje multiple   Personaje multiple Icon_minitimeDum Noi 09, 2008 2:13 pm

pai...intr-un fel.
de exemplu anime-ul din care e personajul tau. ai un pers. dar in anime mai sunt si altele...poti sa zici de ex k x mergea cu y nu stiu pe unde...
cum faceam yo cu pokota ala sau cu pisica...aveam un personaj, da le bagam si pe-alealalte...
un alt ex. de pe forumu meu: posta una si o avea pe sango k pers. o juca pe sango, da-l mai baga din cand in cand si pe inuyasha (fara sa reununte le personaju principal)...sau il mai bagam si yo pe unu inventat uneori
Sus In jos
http://www.magicnight.co.nr
Continut sponsorizat

Personaje multiple Empty
MesajSubiect: Re: Personaje multiple   Personaje multiple Icon_minitime

Sus In jos

Personaje multiple
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Personaje Yu-Gi-Oh