May wong
Mesaje : 9 Data de înscriere : 15/05/2008 Varsta : 30 Localizare : kaleido stage
| Subiect: Parere Lun Iun 23, 2008 11:35 am | |
| Harry Potter mi s-a parut cea mai buna carte pe care am citi-o.Mi-a placut cel mai mult ideea in sine.Chiar ca merita laude, o carte de nota 10! Personajele sunt superi tari, cu o personalitate aleasa, vrajile la fel iar unele lectii pe care le faceau la scoala erau chiar ciudate.M-a cam enervat faptul ca a tradus unele nume care acum par cam prost: Severus Plesneala-si astia, ma mir cum de nu au tradus tot numele, Severul Plesneala | |
|
Lina Inverse Admin
Mesaje : 261 Data de înscriere : 19/04/2008 Varsta : 32 Localizare : Zephilia
| Subiect: Re: Parere Dum Noi 09, 2008 2:29 pm | |
| ce-mi placura mie cartile astea...in special ultima.... erau faze la care radeam cu lacrimi (cartea a doua, pag 200 dc nu ma insel...sau cv cu 2 cand Lockart le zicea la toti ca Hagrid era vinovat de deschiderea camerei secretelor si la un moment dat e o fraza care se refera la harry "...incat ii venea sa arunce cu "Hoinarind cu vampirii" exact in mutra idioata pe care o facea Lockart"...cat am ras aici... iar cartea a 7-a a fost ceva de vis..plina de morti...o poveste de nota 10 | |
|
L
| Subiect: Re: Parere Joi Ian 29, 2009 11:35 am | |
| Harry potter a fost singura carte pe care am citit-o de placere. nu le-am citit pe toate,recunosc.Am cam ramas in urma de cand mo apucat lenea cronica [inca mai astept sa-mi soseasca 2 volume] o ador pe j.k.rowling | |
|