Anime Life
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Anime Life

Magia RPG este cheia catre lumea fantasticului

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O zi perfecta pentru cumparaturi...

In jos 
2 participan?i
Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul
AutorMesaj
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

Data de înscriere : 01/02/2009
Varsta : 28

O zi perfecta pentru cumparaturi... Empty
MesajSubiect: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 2:18 pm

Mikato se pliktisise in casa asa ca hotari sa se duca la Mall sa-si cumpere cate ceva.
Fiind putin cam inebunita dupa talismane si medalione se opri in dreptul unei tarabe cu bijuterii si incerca sa se hotareasca ce sa-si cumpere.

Ultima editare efectuata de catre Mikato_Okimicki in Lun Feb 02, 2009 4:21 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

Data de înscriere : 09/11/2008
Varsta : 30
Localizare : At the end of the World !

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 3:42 pm

Fumiko se invartea si ea prin mall si cum si ei ii placeau din cand in cand talismanele,se opri la aceeasi taraba cu Miakto.
-Hei,buna!zise bruneta zambindu-i fetei.Ce faci?intreba Fumiko observand cu atentie o bratarusa draguta.
Sus In jos
http://animekohinata.3xforum.ro/
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 4:23 pm

-Buna...mai nimic..Ma uit dupa niste talismane..zise aceasta fermecata privirea sa stand pe un talisman verde cu cateva pietricele in centru avand un fel de medalion cu o pisica neagra observandu-se 2 pietricele minuscule la ochii pisicii.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 4:51 pm

-Talismane?De ce nu cauti asa ceva la templu?intreba Fumiko proband bratara.
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 4:55 pm

-Templu..?Nu am mai fost pana acum la vreunu...Eu am propriile mele surse de udne am celelale talismane ale mele..Desi..mi-ar palcea sa vizitez un templu.spsue Mikato cumparand talismanul.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 5:01 pm

-Mie mi-ar face placere sa iti prezint templu,zise Fumiko zambindu-i lui Mikato.Eu sunt preoteasa acolo de mica si ador vizitatorii!
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 5:03 pm

-Serios..?Daca nu te supara..as putea sa vin?intreba aceasta cumparand o bratara finuta si bagand-o repede in buzunar ca s anu observe Fumiko.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 5:04 pm

-Normal ca da!Adoor vizitatorii!zise Fumiko imbratisand-o vesela pe Mikato.Templul e deschis pentru oricine,insa nu prea avem multi vizitatori,mai ale sin aceasta perioada a anului ...
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 5:07 pm

-De ce?S-a intamplat ceva...?murmura Mikato privind-o pe Fumiko.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 5:15 pm

-Nu s-a intamplat nimic,doar ca...in zilele noastre oamenii prefera sa iis petreaca altfel timpul liber decat invatand despre un templu.Si ar mai fi si intamplarile din ultimele luni,murmura trista Fumiko.
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 5:19 pm

-Ahh...imi pare rau..Mie mi-au placut din tot timpul istoria Japonezilor si a egiptenilor,dar asta n-are legatura.spuse Miakto incercand sa o inveseleasca.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 5:25 pm

-Da.Templul este un loc destul de trist atunci cand nu sunt vizitatori,zise Fumiko gandindu-se la imaginea pustie a templului.
"Dar este imposibil sa mai vina la fel de multi vizitatori ca inainte avand in vedere ce s-a intamplat ultima data...."
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 5:56 pm

-Umm...pot aranja eu sa am grija sa fie vizitat...spuse Miakto putin ganditoare.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 5:58 pm

-Cum poti face asta?intreba Fumiko privind-o uimita pe Mikato.Adica,nu vreau sa par nerecunoascatoare,insa noi am incercat deja o gramada de lucruri si mai mult de cativa vizitatori nu am reusit sa atragem...
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 6:00 pm

-Ehh...am eu niste sfori..zise Mikato incepand sa rada priivnd-o fericita pe prietena sa.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 6:01 pm

-Arigatou,Mikato-chan!zise Fumiko privind-o foarte vesela.Ei,vrei sa mergem deci?intreba ea zambind.
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 6:03 pm

-Bineinteles...spsue aceasta la spate tinand in mana o bratara finuta din aur cu cateva pietricele.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 6:06 pm

Dupa 20 de minute de mers cele doua fete ajunsera in fata portii templului,pe care Fumiko o deschise imediat,navalind in gradina frumos ingrijita.
-Haide!zise fata indemnand-o vesela pe Mikato sa o urmeze pana la cladirea cu altarul.
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 6:08 pm

Fata alerga usor prinzand-o din urma pe Fumiko.
-Woow...nu am stiut ca este atat de frumos intr-un templu..zise Mikato minunata.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 6:11 pm

-Este frumos aici pentru ca toata lumea are grija sa se mentina asa,zise Fumiko zambindu-i si oprindu-se in fata cladirii cu altarul principal.
Odata ajunsa acolo,bruneta se descalta si pasi inauntru,oprindu-se la altar si strigand cateva cuvinte in japonezamdupa care pocnind in ceva.

Offtopic:Citisem undeva ca in cultura shintoista asa se face.
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 6:13 pm

Vazand-o pe bruneta..Miakto se descalta si se duse langa prietena sa..
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 6:15 pm

Fumiko arunca de asemenea si niste mici pietricele intr-un bol cu apa din apropiere,dupa care se intoarse spre Mikato.
-Esti catolica sau shiontoista?o intreba Fumiko.
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 6:21 pm

-Pai...matusa mea spunea ca sunt shiontoista,desi nu m-a luat niciodata la vrun templu..zise aceasta putin cam incurcata.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 6:23 pm

-Aaa...iti explic eu atunci,zise Fumiko zambind.Oticum,era OK daca erai si catolica,pentru ca religia shintoista accepta in temple orice alte religii si culte.Asa,acum,impreuneaza-ti mainile si repeta dupa mine.Pe urma poti lua un banut pe care il arunci in bolul cu apa,zise Fumiko zambindu-i.
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 6:25 pm

Mikato facu cum ii zise Fumiko si astepta alte instructiuni.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... Icon_minitime

Sus In jos

O zi perfecta pentru cumparaturi...
Sus 
Pagina 1 din 3Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Life :: Lumea moderna :: Mallul-
Mergi direct la: