Anime Life
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Anime Life

Magia RPG este cheia catre lumea fantasticului

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

O zi perfecta pentru cumparaturi...

In jos 
2 participan?i
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

Data de înscriere : 01/02/2009
Varsta : 28

O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 9:18 pm

-Aham...complicata poveste..zise Mikato putin cam ganditoare.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

Data de înscriere : 09/11/2008
Varsta : 30
Localizare : At the end of the World !

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 10:03 pm

-Da,nici mie nu mi s-a explicat vreodata clar care este datoria mea.Stiu insa ca va trebui sa o gasesc pe Preoteasa Soarelui,murmura Fumiko cazand din nou pe ganduri.
Sus In jos
http://animekohinata.3xforum.ro/
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 10:11 pm

-Mda...se pare c ain zilele de azi toti avem datorii..spsue aceasta incet intinzand-ui o bratarik.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 10:12 pm

Fumiko privi uimita spre bratara,neindraznind sa zica nimic.
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 10:19 pm

-Eii?Nu zici nimik?^^'Sper ca-ti place..nu prea am luat alta cu multe pietre pentru ca am zis ca nu osa-ti placa...
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 02, 2009 10:22 pm

-Wow,e chiar minunata!zise uimita Fumiko,luand bratara in mana.
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 03, 2009 11:21 am

-Ma bucur ca-ti place!Am luat-o acu cateva minute cand eram la Mall,am cumparat-o repede ca sa nu o vezi si ziceam sa ti-o dau mai tarziu..zise aceasta zambind in timp ce o imbratisa.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 03, 2009 3:42 pm

Fumiko o imbratisa si ea,zambindu0i in continuare.
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 03, 2009 3:59 pm

-Hmm...Inca o mica intrebare..Presupun...Nu trebuia sa-ti alegi tu ce vrei sa faci?Adica...ai vrut tu sa devi preoteasa sau te-au obligat si ceilalti...?
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 03, 2009 4:44 pm

-Nu m-am gandit niciodata la ce imi coresc eu sa fac,pentru ca nu mi s-a cerut sa aleg.Pur si simplu mi s-a spus ca destinul meu este sa slujesc zeii...
Sus In jos
Mikato_Okimicki

Mikato_Okimicki

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 03, 2009 4:46 pm

-Oamenii pot sa-si faca singuri propriul lor destin,depinde ce cale alegi..Chiar daca unii zic sa crezi in destin si el o sa-ti arate calea,eu cred ca tu iti construiesti singur calea,tu alegi lu destinul.zise aceasta putin cam ganditoare.
Sus In jos
Fumiko

Fumiko

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 03, 2009 4:57 pm

-Nu imi pot face singura un alt destin,pentru ca niciodata in viata nu am facut ce am vrut.Astfel acum nu mai vreau nimic,incerca Fumiko sa se explice.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O zi perfecta pentru cumparaturi...   O zi perfecta pentru cumparaturi... - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

O zi perfecta pentru cumparaturi...
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime Life :: Lumea moderna :: Mallul-
Mergi direct la: